Hoppa till innehåll

Nyinflyttad

Information till nyinflyttad

Hej och välkommen som nyinflyttad till Brf Björk & Plaza!

Brf Björk & Plaza är en nyproducerad svanenmärkt Brf med moderna och bekväma lägenheter. Som nyinflyttad till Brf är du som bostadsrättshavare ansvarig för din lägenhet och att den hålls i gott skick.

Inloggning till hemsidan

När du som ny medlem önskar få tillgång till information på föreningens hemsida samt bokning av föreningslokaler, behöver du ett konto för inloggning på hemsidan. Konto tillhandahålls endast till medlemmar så när ni fått tillträde, maila till styrelsen@brfbjorkplaza.se med följande uppgifter:

  • Inflyttningsdatum
  • Lägenhetsnummer (X-XXXX) Bor ni i Plaza ska första siffran vara 1 eller 2 och Björk är 3. Lägenhetsnumret står utvändigt på din ytterdörr.
  • För- och efternamn boende
  • För- och efternamn på föregående lägenhetsägare
  • Kontaktuppgifter (Mailadress och telefonnummer)

Du kommer inom några dagar få ett mail från Brf med inloggningsuppgifter.

OBS!! Du kommer bli tilldelad ett konto som gäller för alla boende i lägenheten.

Namnskyltar

För ändring av namnskylt till brevlåda och till lägenhet, fyll i formuläret och tryck på Skicka anmälan. Alova (som är vår fastighetsskötare) effektuerar din begäran om ändring.

Övrigt

  • Som nyinflyttad är det viktigt att du läser och tar del av föreningens trivselregler. Dessa syftar till att skapa ömsesidig respekt och hänsyn grannar emellan och att vårda Brf:s egendom i form av fastigheter, lokaler och din bostadsrätt.
  • Vid inflyttning till din bostadsrätt ingick en pärm – “Bostadspärmen”, som Skanska har producerat. I pärmen står praktiska detaljer om lägenheten och om övriga fastigheten. Pärmen ska följa med lägenheten vid överlåtelse.